Medlemskap i Maine Coon Lovers and Breeders er åpent for alle Maine Coon-eiere- og oppdrettere. Du fyller ut innmeldingsskjemaet nedenfor og betaler medlemsavgiften. Når dette er registrert hos oss legger vi deg ut som medlem på siden, og du vil kunne dra nytte av fordelene som følger med.

Som medlem av MCO-Lab får du en rekke med rabatter hos ulike butikker, både nettbutikker og vanlige butikker. Vi jobber stadig for å forbedre disse tilbudene, og er du medlem, og savner en butikk i lista - si si ifra. Da skal vi gjøre vårt beste for å skaffe noen egne rabatter for deg som medlem!
Du får tilgang til egne medlemssider med med mye moro: Du kan registrere egne katter, kattunger, bilder, utstillingsresultater og mye mer.
Det er med andre ord mange gode grunner for å bli medlem av MCO-LaB, i tillegg til at du viser at du er enten en -lover eller en -breeder.

Medlemsavgiften er satt til kr. 200.- pr. medlem i året (kalenderår) og familiemedlemmer betaler kr. 100.-. Dersom man melder seg inn i perioden 1.sept. - 30. nov. er det halv pris, og melder man seg inn inn i desember, får man påfølgende år inkludert i prisen. Dette innbetales til klubbens konto; 1503.25.76157 og husk å skriv på navnet ditt ved innbetalingen, slik at vi vet hvem betalingen gjelder.

Og med det ønsker vi deg velkommen som medlem til oss!


Alle felter merket * må fylles inn.
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnummer *
Poststed *
Land *
Epost *
Telefon
Hjemmeside
Oppdretter-region (f.eks. (N) NO* S* osv.)
Oppdrettsnavn
Aktiv oppdretter Ja Nei
Link til banner
Ønsket passord *
Repeter ønsket passord *